Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

főiskolai oktatás Jászberény

kifejezésre
1

Főiskolai oktatás Jászberény keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szent István Egyetem Alkalmazott Bölcsészeti Kar

  5100 Jászberény, Rákóczi út 53

  A térség szellemi központja
  A Jászberényi Főiskolai Kar jogelődjét 1917-ben gróf Apponyi Albert kulturális minisztersége és jászberényi országgyűlési képviselősége idején, az ő személyes támogatásával alapították. 1959-ig középiskolaként, majd 1959-75 között érettségire épülő három éves Felsőfokú Tanítóképző Intézetként működött. 1975. szeptember 1-jével - a többi tanítóképzővel együtt - tanítóképző főiskolává minősítették.

  A levelező tagozati képzés 1994-től indult dinamikus növekedésnek, elsősorban a ...


  Részletek
 • 2. Szent István Egyetem, Jászberényi Főiskolai Kar

  5100 Jászberény, Rákóczi út 53.

  1917. október 11-én nyitották meg Jászberényben az állami tanítóképző intézetet a ma is álló Kossuth úti épületben azzal a céllal, hogy ?tanítóképzésünknek egységes magyar nemzeti alapra való helyezése is népünk gazdasági erejének fokozása? mindinkább kiteljesedjék.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak