Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

rendszerfelügyelet Ismeretlen

kifejezésre
1

Rendszerfelügyelet Ismeretlen keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Innet Kft.

  0 , N/A

  Cégünk az informatika és a hálózatépítés területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Négypólus Műszaki és Kereskedelmi Kft.

  1132 Budapest, Váci út 64 / a

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Blue System Kft.

  0 , N/A

  Cégünk számítástechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Intronik Számítástechnikai Szövetkezet

  1096 Budapest, Haller utca 70

  A cég 1981-ben alakult, elsősorban egyedi fejlesztésű adatfeldolgozó rendszerek készítése a rendszerszervezestől a bevezetésig, beleértve a betanítást is. Minden rendszerünket nyomonkövetjük, vállalunk folyamatos felügyeletet, karbantartást, üzemeltetési támogatást.


  Részletek
 • 5. Interbase Bt.

  0 , N/A

  Tevékenységünk széles skálán mozog, mégis általában az Internetet, privát hálózatokat vagy ezek kapcsolatát érintő komplex feladatokat oldunk meg.


  Részletek
 • 6. FreeSoft Kft.

  1011 Budapest, Gyorskocsi u. 5-7.

  Az 1990-ben alapított FreeSoft tevékenységének középpontjában szoftver megoldások kifejlesztése áll a legkülönbözőbb alkalmazási területekre. Célunk élenjáró technológiákon alapuló komplex, a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, magas színvonalú, informatikai szolgáltatások nyújtása, mely hozzájárul ügyfeleink sikerességéhez. Az ügyfelekkel hosszú távú, kölcsönös bizalomra épülő partnerkapcsolat kialakítására törekszünk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak