Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

pénzügyi tervezés Ismeretlen

kifejezésre
1

Pénzügyi tervezés Ismeretlen keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SUEZ Environnement Hungária Kft.

  SUEZ Environnement Hungária Kft. - Pénzügyi tervezés Ismeretlen - Tudakozó.hu SUEZ Environnement Hungária Kft. - Pénzügyi tervezés Ismeretlen - Tudakozó.hu SUEZ Environnement Hungária Kft. - Pénzügyi tervezés Ismeretlen - Tudakozó.hu

  1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12

  A SUEZ ENVIRONNEMENT Hungária Kft. (korábban Ondeo Services Hungária Kft., illetve Lyonnaise Des Eaux Hungária Kft.) az 1990-es évek közepén kezdődött nagy francia befektető hullám idején kezdte meg tevékenységét. A budapesti központ koordinálta a francia anyavállalat befektetéseit, így időrendi sorrendben a Kaposvári Vízművek Kft., a Pécsi Vízmű Zrt., valamint a Fővárosi Vízművek (FV Zrt.) esetében.

  A SUEZ ENVIRONNEMENT Hungária Kft. a SUEZ ENVIRONNEMENT magyarországi képviseletét látja el. Ebbe többek ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak