Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

felszámolás Ismeretlen

kifejezésre
1

Felszámolás Ismeretlen keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tímár & Társa Befektetést és Vállalkozást Szervező Bt.

  7623 Pécs, Hőgyes Endre utca 26

  Cégünk - jogelődjével együtt - 15. éve foglalkozik fejlesztésfinanszírozással, növekedés menedzseléssel. Eredetileg családi vállalkozásként alakult. A végzett tevékenység három területen jelentős, pályázatok készítése és menedzselése, illetve területfejlesztési koncepciók készítése, közbeszerzés. Az előzőeken kívül rendszeresen készítünk üzleti terveket, megvalósíthatósági tanulmányokat. Cégünk foglalkozik továbbá felszámolással és könyveléssel is. Ügyfeleink között dominánsan kis-, és középvállalkozások ta...


  Részletek
 • 2. Csabaholding Kft.

  0 , N/A

  Magyarország egyik ismert csodmenedzser, felszámoló, reorganizációs tanácsadó vállalata, amely megfelelo szakmai tapasztalat, hozzáértés birtokában, a fizetésképtelenségi szakma nemzetközi eredményeinek, kutatásait figyelemmel kísérve nyújt szolgáltatásokat.
  A Csabaholding Szolgáltató Kft 1991-ben alakult, 1992 óta szerepel a Pénzügyminisztérium által vezetett Felszámolói Névjegyzékben. Jelenleg több, mint 900 felszámolást irányítunk az ország majdnem egész területén. A társaság 2000 nyarán a felszámolás é...


  Részletek
 • 3. Panell Kerr Forester Magyarország Kft.

  0 Ismeretlen, N/A

  Szolgáltatásaink: audit, könyvvezetés, adótanácsadás, üzletviteli tanácsadás.


  Részletek