Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

csomagológép Ismeretlen

kifejezésre
1

Csomagológép Ismeretlen keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt.

  PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt. - Csomagológép Ismeretlen - Tudakozó.hu PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt. - Csomagológép Ismeretlen - Tudakozó.hu PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt. - Csomagológép Ismeretlen - Tudakozó.hu PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt. - Csomagológép Ismeretlen - Tudakozó.hu

  1162 Budapest, Budapesti út 116.

  A PUMA BRIDGE Csomagológépgyártó Bt. 1991-óta foglal el meghatározó helyet a hazai csomagológép-gyártás területén. Ezen idoszak alatt mindvégig törekedtünk a fejlodésre, Vevoink igényeinek legteljesebb köru kiszolgálására. Cégünk vezetoje, Lévai János a csomagológép-gyártás területén több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik.
  Társaságunk legfobb erénye a rugalmasság, az ingyenes szaktanácsadás, alkalmazkodás a Vevo igényeihez, azaz a csomagolandó termékre szabott gépgyártás. Cégünk a saját tervezésu...


  Részletek
 • 2. SEALED AIR Magyarország Kft.

  1146 Budapest, Thököly utca 58-60.


  Részletek