Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

mosoda Hajdúszoboszló

kifejezésre
1

Mosoda Hajdúszoboszló keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mátyás Király Gyógyszálló

  Mátyás Király Gyógyszálló - Mosoda Hajdúszoboszló - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Mosoda Hajdúszoboszló - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Mosoda Hajdúszoboszló - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Mosoda Hajdúszoboszló - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Mosoda Hajdúszoboszló - Tudakozó.hu Mátyás Király Gyógyszálló - Mosoda Hajdúszoboszló - Tudakozó.hu

  4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 17.

  Hajdúszoboszló - A reumások Mekkája - az Alföld ékszerdoboza. A békés kisváros kincse a bőséges napfény, világhírű gyógyvize és mikroklímája.

  A 35 hektáron elterülő strandfürdő medencével, zátonyra futott kalózhajóval, mediterrán tengerparttal minden generációnak felejthetetlen élményt nyújt.
  A 2000-ben épült Aquapark négypályás óriás-, kétféle kamikáze, és óriás csavarcsúszdával, fekete lyuk és őrült folyómedencékkel várja a csobbanás szerelmeseit....


  Részletek
 • 2. Fehér Hattyú Kft. - Mosoda

  4200 Hajdúszoboszló, Szováti út 49.


  Részletek
 • 3. Hotel Aurum

  4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 3


  Részletek