Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

úszómedence Hajdúböszörmény

kifejezésre
1

Úszómedence Hajdúböszörmény keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Bocskai Gyógyfürdő és Strand

  Bocskai Gyógyfürdő és Strand - Úszómedence Hajdúböszörmény - Tudakozó.hu Bocskai Gyógyfürdő és Strand - Úszómedence Hajdúböszörmény - Tudakozó.hu Bocskai Gyógyfürdő és Strand - Úszómedence Hajdúböszörmény - Tudakozó.hu Bocskai Gyógyfürdő és Strand - Úszómedence Hajdúböszörmény - Tudakozó.hu Bocskai Gyógyfürdő és Strand - Úszómedence Hajdúböszörmény - Tudakozó.hu Bocskai Gyógyfürdő és Strand - Úszómedence Hajdúböszörmény - Tudakozó.hu

  4220 Hajdúböszörmény, Uzsok tér 1.

  A hajdúböszörményi fürdőkomplexum felújítása és bővítése 2001-ben kezdődött el, s évről évre újabb modern létesítményekkel gazdagodik.

  Elsőként a fedett uszoda felépítése következett, majd a hideg vizes úszómedence, tanulómedence csúszdával, gyermekmedence és a termálmedencék kiépítése, a hozzákapcsolódó létesítményekkel, a Bocskai Gyógyászati Központtal, s a Castrum Termálkempinggel. Mindemellett új napozók, hintaágyak, s különböző szolgáltatások járulnak hozzá a kellemesebb kikapcsolódáshoz, s teszik i...


  Részletek