Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

könyvkészítés Gyomaendrőd

kifejezésre
1

Könyvkészítés Gyomaendrőd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Gyomai Kner Nyomda Zrt.

  Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Könyvkészítés Gyomaendrőd - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Könyvkészítés Gyomaendrőd - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Könyvkészítés Gyomaendrőd - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Könyvkészítés Gyomaendrőd - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Könyvkészítés Gyomaendrőd - Tudakozó.hu Gyomai Kner Nyomda Zrt. - Könyvkészítés Gyomaendrőd - Tudakozó.hu

  5500 Gyomaendrőd, Kossuth u. 10-12.

  Cégünk a nyomdaipar területén tevékenykedik.
  A gyomai nyomdaalapító családneve a XIX. század vége óta összeforrt a szép könyvvel és a minőséggel. Kner Izidor fia, Imre már nemcsak nyomdász volt, hanem igazi könyvművész is. A barokk, majd a klasszicista magyar tipográfia egyik megteremtőjeként tartják számon. Gyoma a két háború között olyan szellemi műhely volt, ahol alkotóként megfordult a magyar irodalom és grafikai élet színe-java.
  A Gyomai Kner Nyomda Zrt. jelenleg magas műveleti igényű keménytáblás és...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak