Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

parkoló Gyenesdiás

kifejezésre
1

Parkoló Gyenesdiás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lavia Panzió

  Lavia Panzió - Parkoló Gyenesdiás - Tudakozó.hu

  8315 Gyenesdiás, Béke u.38.

  A pihenésre és kikapcsolódásra vágyó vendégek számára igazi oázis a csendes nyugodt környezetben elhelyezkedő családias hangulatú panzió.7 kétágyas szoba és 2 apartmann áll a vendégek rendelkezésére.
  Valamennyi szoba erkélyes, fürdőszobás.Pótágy korlátozott mértékben megoldható!A szépen parkosított kertben 8x4 m-es kerti medence és pihenőágyak szolgálják a vendégek kikapcsolódását.

  Szolgáltatások a szálláshelyen:

  Programszervezés*Kerti medence* Kerékpárkölcsönzés*Drinkbár*Masszázs*Pedikür, manikür...


  Részletek
 • 2. Bor Apartmanház

  8315 Gyenesdiás, Pici u. 3.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Lavia Panzió

  8315 Gyenesdiás, Béke u. 38.

  Gyenesdiás, a kedvelt üdülőhely két kilométerre fekszik Keszthelytől, a Balaton fővárosától. A pihenésre és kikapcsolódásra vágyó vendégek számára egy igazi oázis ez a csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő, családias hangulatú panzió.


  Részletek
 • 4. Zöldház Panzió és Étterem

  8315 Gyenesdiás, Kossuth u. 16.

  Panziónk Keszthelytől 4 km-re a Balaton északi partján, közvetlenül a 71-es főútvonal mellett található. Éttermünkben azokat a magyar és külföldi turistákat szeretnénk vendégül látni, akik különböző okok miatt igénylik az egészségesebb, teljes értékű vegetáriánus ételeket.


  Részletek