Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

úszómedence Gyenesdiás

kifejezésre
1

Úszómedence Gyenesdiás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Wellness Park Panzió Camping

  8315 Gyenesdiás, Napfény u. 6.

  Üdülőközpontunk 400 m-re a Balatontól, 6 km-re a Balaton fővárosától, Keszthelytől, közel a főúthoz, mégis forgalommentes, varázslatos zöldövezetben található. Nyugodt, családias légköre ideális a pihenni, üdülni vágyók számára.


  Részletek
 • 2. Pension Ungarischer Hof

  8315 Gyenesdiás, Faludi u. 89.

  Panziónk, a Pension Ungarischer Hof a Balaton fővárosától, Keszthelytől 2 km-re Gyenesdiáson a Faludi u. 89. szám alatt található, Hévíztől 8 km, a strandtól 1,5 km. Panziónk egész évben nyitva áll. Kétágyas és háromágyas szobáink erkélyesek, hűtővel, színes tévével, hajszárítóval felszereltek. A társalgóban egy felszerelt konyha is vendégeink rendelkezésére áll, ahol délutáni kávéjukat, teájukat elkészíthetik. Apartmanjaink két-, három- és négyszemélyesek, erkéllyel, ill. terasszal. Felszereltségük vendége...


  Részletek
 • 3. Aqua Apartmanház

  8315 Gyenesdiás, Hámán Kató u. 13.


  Részletek