Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

számítógép konfiguráció Győr

kifejezésre
1

Számítógép konfiguráció Győr keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Digitáltechnika Kft.

  Digitáltechnika Kft. - Számítógép konfiguráció Győr - Tudakozó.hu Digitáltechnika Kft. - Számítógép konfiguráció Győr - Tudakozó.hu

  9024 Győr, Nagy Imre u. 35.

  Cégünk fő profilja a digitális fotózás, tevékenységi körébe tartozik az információ technika gyakorlati alkalmazását elősegítő szolgáltatás, és a hozzá tartozó eszközök kereskedelmi értékesítése. A kis-és nagykereskedelmi tevékenységen kívül önnálló külkereskedelmet is bonyolítunk.


  Részletek
 • 2. Pentatrade Kft.

  Pentatrade Kft. - Számítógép konfiguráció Győr - Tudakozó.hu

  9028 Győr, József A. u. 99.

  Vállalatunk hálózatépítéssel, integrált rendszerek bevezetésével, ügyviteli és informatikai tanácsadással, valamint egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Vercomp Informatikai Kft.

  9024 Győr, Puskás Tivadar út 17.

  Cégünk számítástechnikai és irodatechnikai termékek kereskedelmével és szervizelésével, továbbá számítástechnikai szolgáltatásokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 4. TFX Computer

  9022 Győr, Bajcsy Zs. u. 41.

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Smiley Bt.

  9022 Győr, Pálffy Miklós u. 2.

  Cégünk számítástechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak