Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

járműipar Győr

kifejezésre
1

Járműipar Győr keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pannon Tools Kft.

  9027 Győr, Reptéri u. 2.

  A Pannon Tools Kft. 1994-ben alakult, magyar tulajdonú és egyike a Magyarországon működő legmodernebb szerszámgyártó cégeknek. Alkatrészgyártást, sajtolást, összeszerelést is vállalunk.


  Részletek
 • 2. Eurokardán Kft

  9027 Győr, Puskás Tivadar u.8.

  Cégünk 1996-ban alakult, az akkori GWB-LÖBRO-BTB vezérképviseletet ellátó kollégákból, valamint a Magyarországon RÁBA és IKARUS pótalkatrész kereskedelemben meghatározó szerepet játszó B&F Kft. tagjaiból.Raktárkészletünket illetve termékpalettánkat a világ meghatározó kardántengely gyártóinak termékeiből alakítottuk ki. Beszállítói partnereink között olyan nemzetközileg elismert vállalatokat tudhatunk mint a DANA SPICER, SPICER GWB, ELBE, KLEIN, KEMPF, GEWES, IFA Maschinenbau, VOITH TURBO, SPICER ITALCARDAN...


  Részletek
 • 3. Rába Járműipari Holding Nyrt.

  9027 Győr, Budai u. 1.

  A Rába az egyik legnagyobb magyar járműipari vállalat, amely futóműveket, járműalkatrészeket, speciális járműveket, buszalvázakat gyárt.


  Részletek