Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

idegen nyelvi képzés Győr

kifejezésre
1

Idegen nyelvi képzés Győr keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont

  9024 Győr, Pátzay P. u. 46.

  1993 szeptemberében a Mária Iskolatestvérek közössége elfogadta az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont vezetését. A Mária Iskolatestvérek számára az iskola olyan, mint egy nagycsalád, ahol mindenkinek megvan a saját helye és felelőssége. Ezt az ideális társadalmat próbáljuk építeni nap, mint nap.


  Részletek
 • 2. Révai Miklós Gimnázium

  9021 Győr, Jókai u. 21.

  1996-ban emlékezhettünk a magyar oktatás 1000 éves évfordulójára. Csodálatos érzés arra gondolni, hogy az emberek felismerték a tudás és ezzel együtt a tudás átadásának a fontosságát.
  1788-ban feltehetőleg a tanulni vágyók örömére és elégedettségére, Révai Miklós - a kor egyik kiemelkedő gondolkodója - áldozatos munkájának eredményeként Győrött megkezdte működését egy új iskola. Egy új iskola, mely később elismerve az alapító fáradozását és eredményes iskolateremtő tevékenységét, Révai Miklós nevét vette ...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak