Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

biztonsági rendszer Győr

kifejezésre
1

Biztonsági rendszer Győr keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. L-Cont Biztonságtechnika Kft.

  9023 Győr, Mester u. 7.

  Cégünk a biztonságtechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Vatech Security Kft.

  9023 Győr, Csaba u. 16.

  Országosan vállaljuk riasztórendszerek, tűzjelző rendszerek, távfelügyeleti rendszerek tervezését, telepítését, üzemeltetését, karbantartását. Video és kamerarendszerek telepítése bolti kisrendszerektől a térfigyelő rendszerekig analóg és digitális központokkal. Neves referenciák!


  Részletek
 • 3. Horváth Mechanik

  9019 Győr, Szt. László u. 79.

  Számítógéppel vezérelt, vonalkódos mágneskártyával működő beléptetőrendszer gyártását, szervizelését végezzük országos kapacitással.


  Részletek
 • 4. Infra-Haus Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.

  9022 Győr, Árpád u. 87.

  Biztonságtechnikai és tűzjelző rendszerek tervezését, szerelését, karbantartását vállaljuk országosan. Fényvédő, biztonsági fóliák szerelése. Távfelügyelet Sopronban. Belső kirakatvédő rács szerelése. Videós rendszerek telepítése.


  Részletek