Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos

kifejezésre
1

Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

  • 1. DIANA Wellness és Konferencia Panzió

    DIANA Wellness és Konferencia Panzió - Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos - Tudakozó.hu DIANA Wellness és Konferencia Panzió - Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos - Tudakozó.hu DIANA Wellness és Konferencia Panzió - Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos - Tudakozó.hu DIANA Wellness és Konferencia Panzió - Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos - Tudakozó.hu DIANA Wellness és Konferencia Panzió - Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos - Tudakozó.hu DIANA Wellness és Konferencia Panzió - Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos - Tudakozó.hu DIANA Wellness és Konferencia Panzió - Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos - Tudakozó.hu DIANA Wellness és Konferencia Panzió - Szálláshely-közvetítés Gyöngyössolymos - Tudakozó.hu

    3231 Gyöngyössolymos, Dózsa György út 48.

    Budapesttől mindössze 35 km-re, festői tájon, Habsburg József főherceg egykori birtokán, a varázslatos Váli-völgyi Arborétum közvetlen szomszédságában épült a Diana Panzió. A mintegy 10 hektárnyi területet az Acsai patak szeli ketté. Szobáinkból csodálatos kilátás nyílik a tájat visszatükröző csónakázó-tóra, valamint a birtokot övező erdős dombok lankáin található büszkeségünkre, a rendkívül ritka és védett libanoni cédrusra.


    Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak