Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

légkondicionáló Gyöngyös

kifejezésre
1

Légkondicionáló Gyöngyös keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Gyöngyös - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Gyöngyös - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Gyöngyös - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Gyöngyös - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Gyöngyös - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Amega Hűtéstechnika Kft.

  3200 Gyöngyös, Országút u. 38.

  Cégünk 1995-ben magánvállalkozásként kezdte meg hűtőkamra forgalmazási és szerelési tevékenységét, amelyet később klímaszereléssel és forgalmazással egészítettünk ki.


  Részletek
 • 3. Mátra Nissan Kft.

  3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 9.

  Nissan márkareskedésünk új és használt autók forgalmazásával, értékesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Kelvin Hűtéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  3200 Gyöngyös, Iskola u. 1.

  Vállalkozásunk 10 éve hűtőgépek és klímaberendezések forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik.


  Részletek