Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

processzor Gödöllő

kifejezésre
1

Processzor Gödöllő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. PROMPT-H Számítástechnikai Kft.

  2100 Gödöllő, Testvérvárosok útja 28.

  A Prompt-H Kft. 1989-ben alakult szoftver- és hardvertermékek fejlesztésére és forgalmazására. Számítástechnikai alkatrészek kereskedelmével foglalkozunk. A számítástechnikai tanfolyami képzések körét folyamatosan bővítjük. 1998 óta oktatóközpontként, ECDL vizsgaközpontként működünk.


  Részletek
 • 2. WIND-COMP Számítástechnikai Kft.

  WIND-COMP Számítástechnikai Kft. - Processzor Gödöllő - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Városmajor utca 1/1.


  Részletek
 • 3. Integrál Computer

  2100 Gödöllő, Szabadság tér 9.

  Cégünk számítástechnikai termékek kereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Prompt Kft.

  2100 Gödöllő, Testvérvárosok útja 28.

  A Prompt Számítástechnikai Oktatóközpont jogelődje a Prompt Számítástechnikai Kft. 1989-ben alakult informatika, számítástechnika oktatására, szoftver- és hardverfejlesztésre, számítógépes szerviz és kereskedelmi tevékenység folytatására. Alapítói több éves oktatási és kutatási tapasztalattal rendelkező egyetemi oktatók. Az oktatási tevékenység erősödése miatt 1996-ban az Oktatóközpont Prompt-G Számítástechnikai Oktatóközpont Bt. néven önállósult, de a két cég továbbra is egy helyen működik, a Gödöllőn, az ...


  Részletek