Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

nyomdai munka Gödöllő

kifejezésre
1

Nyomdai munka Gödöllő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Art Wind Nyomda Kft.

  2100 Gödöllő, Báthori u. 18/a.

  Az Art Wind Nyomda kiváló minőségben és kedvező áron állít elő ofszetnyomásos nyomdaipari termékeket a szórólaptól a tankönyvig. Rugalmasan viszonyulunk az Önök igényeihez, gyorsan, megbízhatóan dolgozunk. Árajánlat kéréseiket faxon vagy e-mailben tudjuk fogadni. Minden, ami ofszet - Art Wind Nyomda!


  Részletek
 • 2. MIND-DIÁK Szövetkezet, Gödöllő

  2100 Gödöllő, Tessedik S. u. 4.

  Szövetkezetünk 1990. januárjában alakult, végzős közgazdász és műszaki egyetemi hallgatók részvételével. Célunk az volt, hogy elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatók részére változatos munkalehetőségeket biztosítsunk, illetve segítsünk későbbi elhelyezkedésükben a velünk kapcsolatban álló cégeknél.


  Részletek
 • 3. Universitas Gödöllői Iroda

  2100 Gödöllő, Palotakert u. 16.

  Magyarország első diákvállalkozásaként 1983 óta arra törekszünk, hogy fiatalos, kreatív csapatmunkával partnereink megelégedettségét szolgáljuk a diákság széles rétegeit juttatva keresethez, tapasztalathoz, sikerhez.


  Részletek
 • 4. Fürge Diák Iskolaszövetkezet - Gödöllő

  2100 Gödöllő, Páter K. u. 1.


  Részletek