Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

nyelvoktatás Gödöllő

kifejezésre
1

Nyelvoktatás Gödöllő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mediabo Tanácsadó Kft.

  Mediabo Tanácsadó Kft. - Nyelvoktatás Gödöllő - Tudakozó.hu Mediabo Tanácsadó Kft. - Nyelvoktatás Gödöllő - Tudakozó.hu Mediabo Tanácsadó Kft. - Nyelvoktatás Gödöllő - Tudakozó.hu Mediabo Tanácsadó Kft. - Nyelvoktatás Gödöllő - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Damjanich u. 30

  Az Educomm Communications 1999. óta (2004. előtt mint Médiabó Kft.) nyújt magas színvonalú nyelvi szolgáltatásokat partnerei részére.

  A fordítóiroda részleget a www.aforditoiroda.hu címen érheti el. Ezen a weboldalon megtalálja árainkat, referenciáinkat és a fordítási/tolmácsolási tevékenységünkkel kapcsolatos minden egyéb információt is.

  Az Educomm nyelvoktató részlegét, az Eduverzum Virtuális Nyelviskolát a www.eduverzum.hu oldalon érheti el. Az Educommnál bármilyen nyelvet tanulhat az interneten, v...


  Részletek
 • 2. Studio Online Nyelviskola

  2100 Gödöllő, Állomás tér 5.

  Cégünk nyelviskolát és fordítóirodát üzemeltet.


  Részletek
 • 3. Educomm Kft.

  2100 Gödöllő, Ambrus köz 11. 3/12.

  A Médiabó és az Educomm 2006-os stratégiai döntésének köszönhetően a nagysikerű e-Oktatási Program 2007-től Educomm e-Oktatási Program néven megújult külsővel és továbbfejlesztett tartalommal, de a régi, jelenlegi tanulók által már jól ismert munkatársakkal áll a nyelvtanulók rendelkezésére.


  Részletek
 • 4. I.L.I. Nemzetközi Nyelvek Intézete Kft.

  2100 Gödöllő, Körösfői u. 2.

  A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola.
  Nyelvoktatás 20 nyelven!! Angolos és németes diákoknak ingyenes gyakorlóóra, 10 % diákkedvezmény.
  Nemzetközi üzleti angol tanárképző kurzusok, Trinity Tesol Cert nemzetközi nyelvtanárképzés. LCCI-ARELS Cert TEB - Mark Powell és Andrew Wright trénerekkel. Origo, Euro, BME, Zertifikat nyelvvizsgafelkészítés és vizsgáztatás. Kihelyezett céges tanfolyamok.
  Fordítás, tolmácsolás 30 nyelven!


  Részletek
 • 5. Top-Tan Oktatási Bt.

  2100 Gödöllő, Szőlő u. 16.


  Részletek