Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

fényterápia Gödöllő

kifejezésre
1

Fényterápia Gödöllő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Biorezonancia Gyógycentrum Allergia Gyógyászat

  Biorezonancia Gyógycentrum Allergia Gyógyászat - Fényterápia Gödöllő - Tudakozó.hu Biorezonancia Gyógycentrum Allergia Gyógyászat - Fényterápia Gödöllő - Tudakozó.hu Biorezonancia Gyógycentrum Allergia Gyógyászat - Fényterápia Gödöllő - Tudakozó.hu Biorezonancia Gyógycentrum Allergia Gyógyászat - Fényterápia Gödöllő - Tudakozó.hu Biorezonancia Gyógycentrum Allergia Gyógyászat - Fényterápia Gödöllő - Tudakozó.hu Biorezonancia Gyógycentrum Allergia Gyógyászat - Fényterápia Gödöllő - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Remsey Jenő krt. 16.

  Gyógycentrum és Allergia Gyógyászat
  FOREVER LIVING

  A már 20 éves múltra visszatekintő biorezonancia terápia (BRT) németországi bölcsőjéből elindulva az egész világon híveket szerzett magának, â?? azok között, akik vették a fáradtságot, hogy belevessék magukat a tudományos publikációk ide vonatkozó részeibe- mára mintegy 100.000 ilyen kezelést végeznek naponta, és ez a szám az utóbbi időben rohamos növekedésnek indult.
  A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szerveze...


  Részletek