Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

virágföld Fertőszentmiklós

kifejezésre
1

Virágföld Fertőszentmiklós keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Silvanus Díszfaiskola

  Silvanus Díszfaiskola - Virágföld Fertőszentmiklós - Tudakozó.hu Silvanus Díszfaiskola - Virágföld Fertőszentmiklós - Tudakozó.hu Silvanus Díszfaiskola - Virágföld Fertőszentmiklós - Tudakozó.hu Silvanus Díszfaiskola - Virágföld Fertőszentmiklós - Tudakozó.hu Silvanus Díszfaiskola - Virágföld Fertőszentmiklós - Tudakozó.hu Silvanus Díszfaiskola - Virágföld Fertőszentmiklós - Tudakozó.hu Silvanus Díszfaiskola - Virágföld Fertőszentmiklós - Tudakozó.hu

  9444 Fertőszentmiklós, Petőházi u. 1.

  A Silvanus Díszfaiskola 23 éves múltjával napjaink Magyarországának egyik meghatározó díszfaiskolája. A faiskolai termesztést Németh Jenő cégtulajdonos 1980-ban mint egyéni vállalkozó indította el. Családi házuk kertjében örökzöldeket és lombhullató dísznövényeket szaporított, nevelt és értékesített. Hamarosan bebizonyosodott, hogy a kiváló minőségű dísznövény mindig kelendő a vásárlók körében, s így az üzleti sikerek folytán lehetőség nyílt a vállalkozás bővítésére.
  A díszfaiskola legnagyobb termesztő te...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak