Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

62 db találat

Fertőd

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Fertőd keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MagicDent

  MagicDent - Fertőd - Tudakozó.hu MagicDent - Fertőd - Tudakozó.hu MagicDent - Fertőd - Tudakozó.hu MagicDent - Fertőd - Tudakozó.hu MagicDent - Fertőd - Tudakozó.hu

  1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 7. Fsz/6

  Magic&Dent ? egy megbízható név a minőségi, professzionális fogászati ellátásban.
  A fog- és szájbetegségek valamennyi szakterületén teljeskörű ellátást biztosítunk pácienseink számára, az egyes szakterületekre specializálódott, tapasztalt kollégák bevonásával:
  Nálunk ún. endodontus végzi a komplikált gyökérkezeléseket, a súlyos fogágybetegségeket pedig parodontológus kezeli. Gnatológus gyógyítja pácienseink bonyolult állkapocs-izületi problémáit.
  Barátságos, megnyugtató környezetben a legmodernebb kezelé...


  Részletek
 • 2. Porpáczy Aladár Általános Művelődési Központ

  Porpáczy Aladár Általános Művelődési Központ - Fertőd - Tudakozó.hu

  9431 Fertőd, Joseph Haydn u.2.

  Intézményünk Győr-Moson-Sopron megyében, a fertődi Eszterházy Kastélyban az osztrák határtól 10 kilométerre mûködik. Fenntartónk a Győr-Moson-Sopron megyei Önkormányzat.
  Jól felszerelt kollégiummal, számítástechnika központtal és tangazdasággal rendelkezünk.
  Az 1946-ban alapított középiskola fő profilja a kertészképzés volt. A fertődi középiskola hosszú távú célként tûzte ki a minőségi oktatást.
  Lényegesnek tartjuk a felnőttképzést és különösen a téli időszakokban szervezett tanfolyamokkal...


  Részletek
 • 3. Boni Vendégház

  9431 Fertőd, Mentes M. u. 22.

  Családias, vendégszerető vendégház, az Eszterházy-kastélytól 700 m-re helyezkedik el. Egész éven át nyitva áll az átutazó vendégek és az itt pihenni vágyó családok, baráti társaságok előtt is.


  Részletek
 • 4. Gránátos Étterem

  9431 Fertőd, Fő u. 10.

  A Rabensteiner Kft. a hagyományos kocsmától a hétvégenként nyitva tartó több száz főt megmozgató rendezvényeken át a melegkonyhás éttermen keresztül a kényelmes szálláshelyig a vendéglátás szinte valamennyi szegmensével foglalkozik.


  Részletek
 • 5. METALLBAU Fertőd Lakatos- és Bádogosipari Kft.

  9431 Fertőd, Szabadság u. 3-5.

  Épület lakatosipari és bádogos ipari termékek (SCHÜCO, JANSEN, GRÖMO, RHEINZINK, PREFA) gyártása, forgalmazása, szerelése Foglalkoztatottak száma: 15


  Részletek
 • 6. Fertőd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

  9431 Fertőd, Madách sétány 1.

  Településfejlesztés, településrendezés, az épített és természeti környezet védelme, lakásgazdálkodás, vízrendezés és csapadékvíz elvezetés, csatornázás, köztemető fenntartása, helyi közutak és közterületek fenntartása, helyi tömegközlekedés, köztiszt Foglalkoztatottak száma:


  Részletek
 • 7. Medident Kft. - Fertőd

  Medident Kft. - Fertőd - Fertőd - Tudakozó.hu Medident Kft. - Fertőd - Fertőd - Tudakozó.hu Medident Kft. - Fertőd - Fertőd - Tudakozó.hu

  9431 Fertőd, Fő u. 22.


  Részletek
 • 8. Marmorit Kft.

  9431 Fertőd, Fő u. 38.

  Európa 12 országában vagyunk piacvezetők a Magyarországon és Ausztriában gyártott termékeinkkel. Közel ezer viszonteladónknál országszerte minden szakáruházban megtalálható ablakkönyöklőinket tekintse meg honlapunkon.


  Részletek
 • 9. FertőDent Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  9431 Fertőd, Fő u. 38.

  Fogászati járóbeteg szakellátás Foglalkoztatottak száma: 8


  Részletek
 • 10. Esterházy Kastély(Műemlékek Nemzeti Gondnoksága)

  9431 Fertőd, Joseph Haydn u. 2.

  Magyarország legszebb barokk-rokokó kastélya Fertődön, az egykori Eszterházán található, mely a világörökség része. A helyreállított kastély ma védett műemlék, ahol a főúri szalonok belsőépítészetét, korabeli bútorait, porcelánjait, eredeti fajanszkályháit mutatják be és Joseph Haydn életéből, alkotásaiból emlékkiállítás látható.


  Részletek