Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

FRESENIUS

kifejezésre
1

FRESENIUS keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fresenius Medical Care

  Fresenius Medical Care - FRESENIUS - Tudakozó.hu Fresenius Medical Care - FRESENIUS - Tudakozó.hu Fresenius Medical Care - FRESENIUS - Tudakozó.hu Fresenius Medical Care - FRESENIUS - Tudakozó.hu Fresenius Medical Care - FRESENIUS - Tudakozó.hu Fresenius Medical Care - FRESENIUS - Tudakozó.hu Fresenius Medical Care - FRESENIUS - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Szépvölgyi út 35-37.

  A Fresenius története
  1462 Frankfurt am Main-ban megnyitják a Hirsch Gyógyszertárat, amely a XVIII. századtól a Fresenius család tulajdonában van.
  1912 A Hirsch Gyógyszertár gyógyszerésze és tulajdonosa: Dr. Eduard Fresenius megalapítja a Dr. E. Fresenius Gyógyszerészeti Vállalatot. A gyógyszertári laboratóriumot kis termelőüzemmé bővíti. Fő termékei olyan gyógyszerkülönlegességek, mint az injekciós oldatok, a szerológiai reagensek és a Bormelin orrkenőcs.
  1933/34 A gyártó cég leválik a Hirsch Gyógy...


  Részletek
 • 2. Fresenius Kabi Hungary Kft.

  1036 Budapest, Lajos u. 48-66.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak