Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

szőlőművelés Etyek

kifejezésre
1 | 2

Szőlőművelés Etyek keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Etyeki Borudvar Kft.

  2091 Etyek, Kecskegödör 0406

  Etyek Budapest szőlőskertje.


  Részletek
 • 2. Keindl Pincészet

  2091 Etyek, Kecskegödör

  Az "etyeki borstílus" hűen követi a Nyugat-Európában ma hódító, elegáns, nem túl száraz reduktív borok divatját.


  Részletek
 • 3. Etyeki Kúria Borgazdaság

  2091 Etyek, Öreghegy Pf. 7.

  Az Etyeki Kúria Borgazdaság 1996-ban alakult egy régi sváb faluban, Etyeken. Az etyeki borvidék kb. 20 km távolságban Budapesttől délre található, híres száraz, napos időjárásáról, amely a Pilisi-hegység hideg széllökéseivel keveredik.
  A pincészet 10 ha saját szőlőbirtokon és 15 ha termeltetésben művelt szőlőterületen gazdálkodik. Fő fajta a Chardonnay, Savignon Blanc, Szürkebarát, Pinot Noir. De csodálatos Királyleányka ültetvények is találhatók az Öreghegy déli lejtőin....


  Részletek
 • 4. Etyek Vendégfogadó - Rókusfalvi Pince

  2091 Etyek, Alcsúti út 4.

  Néhány évvel ezelőtt köteleztem el magam a borászatnak és ezzel párhuzamosan szerettem bele abba a festői községbe Etyekbe, ahol szőlőm és présházam is található. Sokan nem értettek meg, amikor egy pici, öreg parasztház helyére megálmodtam az ország kedvenc vendégfogadóját. Úgy tűnik, hogy az álom most mégis valóra válhat: a fogadó áll és arra vár, hogy meghódítsa vendégei szívét. Jöjjön el és engedje, hogy Önt is elbűvölje az Etyek Vendégfogadó.


  Részletek
 • 5. Tátrai Pincészet

  2091 Etyek, Hegyköz u. 6.

  A szőlőt 1992-ben alapították Etyek Sánci dűlőjének déli lejtőjén. Szőlészetünk a sánci borház mellett található, ahol saját magunk palackozzuk borainkat. Családunk szívesen várja vendégeit borkóstolóra, melyen igény szerinti meleg étel fogyasztása is megoldható. 15-40 főig fogadunk csoportokat előzetes bejelentkezés alapján.


  Részletek
 • 6. Alexandra Kispincészet

  2091 Etyek, Deák Ferenc u. 61.

  1996 óta gazdálkodunk 1 H-on az etyeki borvidék lankáin. Előzetes bejelentkezés alapján 15 főig fogadunk csoportokat borkóstolásra. Kívánság szerint meleg étellel is a csoportok rendelkezésére állunk.


  Részletek
 • 7. Bacskai László Pincészete

  2091 Etyek, Szépvölgy

  A pincészet hagyományos kézműves pince. A boraink egyedi irányvonalat képviselnek, ami a minőségi tartalom magas szinten tartása és az évjáratok közti különbség kiemelésén alapul. A szőlőtermelés jellemzője a visszafogott terméshozam (max. 1-1,5 kg / tőke hozam), a késői szüreteléssel, túlérett, időnként töppedt szőlőből nyert szín mustot hordós erjedéssel és érleléssel alakítunk át kiváló minőségű Bacskai féle etyeki borrá. Sorszámozott címkével készülnek boraink. Előzetes bejelentés alapján (kb. 1 hét) pi...


  Részletek
 • 8. Nagy József Pincészete

  2091 Etyek, Közpince sor

  Zalai nagyapám mellett ismerkedtem meg a borászattal. Jelmondatom: "Jó bort mindenki asztalára!". Borfajtáim: sauvignon blanc, cserszegi fűszeres, cuvée. Az etyeki körpince soron borászkodom.


  Részletek
 • 9. Bormester Pincészet

  2091 Etyek, Kecskegödör

  "Hagyomány és modern technológia." Pincészetünk csak természetbarát vegyszereket használ. Csoportokat maximum 10 főig fogadunk borkóstolásra, szakmai bemutatóval egybekötve.


  Részletek
 • 10. Gombai és Fia Szőlőbirtok és Pincegazdaság

  2091 Etyek, Mester u. 72.

  Sokéves múlttal rendelkező családi pincészet, melynek borai között érlelt ritkaságok is találhatók. Foglalkozunk szőlőfeldolgozással is, így más vidékek borai is szerepelnek kínálatunkban. Széles választék jellemzi borászatunkat.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak