Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

borcsalád Etyek

kifejezésre
1

Borcsalád Etyek keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Etyeki Borudvar Kft.

  2091 Etyek, Kecskegödör 0406

  Etyek Budapest szőlőskertje.


  Részletek
 • 2. Keindl Pincészet

  2091 Etyek, Kecskegödör

  Az "etyeki borstílus" hűen követi a Nyugat-Európában ma hódító, elegáns, nem túl száraz reduktív borok divatját.


  Részletek
 • 3. Etyeki Kúria Borgazdaság

  2091 Etyek, Öreghegy Pf. 7.

  Az Etyeki Kúria Borgazdaság 1996-ban alakult egy régi sváb faluban, Etyeken. Az etyeki borvidék kb. 20 km távolságban Budapesttől délre található, híres száraz, napos időjárásáról, amely a Pilisi-hegység hideg széllökéseivel keveredik.
  A pincészet 10 ha saját szőlőbirtokon és 15 ha termeltetésben művelt szőlőterületen gazdálkodik. Fő fajta a Chardonnay, Savignon Blanc, Szürkebarát, Pinot Noir. De csodálatos Királyleányka ültetvények is találhatók az Öreghegy déli lejtőin....


  Részletek
 • 4. Bacskai László Pincészete

  2091 Etyek, Szépvölgy

  A pincészet hagyományos kézműves pince. A boraink egyedi irányvonalat képviselnek, ami a minőségi tartalom magas szinten tartása és az évjáratok közti különbség kiemelésén alapul. A szőlőtermelés jellemzője a visszafogott terméshozam (max. 1-1,5 kg / tőke hozam), a késői szüreteléssel, túlérett, időnként töppedt szőlőből nyert szín mustot hordós erjedéssel és érleléssel alakítunk át kiváló minőségű Bacskai féle etyeki borrá. Sorszámozott címkével készülnek boraink. Előzetes bejelentés alapján (kb. 1 hét) pi...


  Részletek
 • 5. Bormester Pincészet

  2091 Etyek, Kecskegödör

  "Hagyomány és modern technológia." Pincészetünk csak természetbarát vegyszereket használ. Csoportokat maximum 10 főig fogadunk borkóstolásra, szakmai bemutatóval egybekötve.


  Részletek
 • 6. Juliusvin Bt.

  2091 Etyek, Mester u. 76.

  1994-ben alakultunk. 6 hektáros szőlőültetvénnyel és 400 hl-es feldolgozó tárolóval rendelkezünk. Az itt megtermelt szőlőt saját magunk dolgozzuk fel reduktív eljárással és hűtött erjesztéssel. Vállalkozásunk foglalkozik még borospincék építésével és felújításával is.


  Részletek
 • 7. Per Vinum Bt.

  2091 Etyek, Újhegyi dűlő

  Családi vállalkozásunk 1 ha-on termel szőlőt, hagyományos technológiával készítjük a borainkat.


  Részletek
 • 8. Kattra Pincészet

  2091 Etyek, Biai úti borház

  A Kattra pincészet szőlőültetvényei az etyeki dombság kiváló termőterületein találhatóak. Pincészetünk fontosnak tartja, hogy a készítendő bort kitűnő szőlő alapanyagból állítsa elő.


  Részletek
 • 9. Kácsor Fogadó

  2091 Etyek, Alcsúti u. 12.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak