Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

SZÜRKEBARÁT Etyek

kifejezésre
1

SZÜRKEBARÁT Etyek keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Keindl Pincészet

  2091 Etyek, Kecskegödör

  Az "etyeki borstílus" hűen követi a Nyugat-Európában ma hódító, elegáns, nem túl száraz reduktív borok divatját.


  Részletek
 • 2. Tátrai Pincészet

  2091 Etyek, Hegyköz u. 6.

  A szőlőt 1992-ben alapították Etyek Sánci dűlőjének déli lejtőjén. Szőlészetünk a sánci borház mellett található, ahol saját magunk palackozzuk borainkat. Családunk szívesen várja vendégeit borkóstolóra, melyen igény szerinti meleg étel fogyasztása is megoldható. 15-40 főig fogadunk csoportokat előzetes bejelentkezés alapján.


  Részletek
 • 3. Alexandra Kispincészet

  2091 Etyek, Deák Ferenc u. 61.

  1996 óta gazdálkodunk 1 H-on az etyeki borvidék lankáin. Előzetes bejelentkezés alapján 15 főig fogadunk csoportokat borkóstolásra. Kívánság szerint meleg étellel is a csoportok rendelkezésére állunk.


  Részletek
 • 4. Bacskai László Pincészete

  2091 Etyek, Szépvölgy

  A pincészet hagyományos kézműves pince. A boraink egyedi irányvonalat képviselnek, ami a minőségi tartalom magas szinten tartása és az évjáratok közti különbség kiemelésén alapul. A szőlőtermelés jellemzője a visszafogott terméshozam (max. 1-1,5 kg / tőke hozam), a késői szüreteléssel, túlérett, időnként töppedt szőlőből nyert szín mustot hordós erjedéssel és érleléssel alakítunk át kiváló minőségű Bacskai féle etyeki borrá. Sorszámozott címkével készülnek boraink. Előzetes bejelentés alapján (kb. 1 hét) pi...


  Részletek
 • 5. Juliusvin Bt.

  2091 Etyek, Mester u. 76.

  1994-ben alakultunk. 6 hektáros szőlőültetvénnyel és 400 hl-es feldolgozó tárolóval rendelkezünk. Az itt megtermelt szőlőt saját magunk dolgozzuk fel reduktív eljárással és hűtött erjesztéssel. Vállalkozásunk foglalkozik még borospincék építésével és felújításával is.


  Részletek
 • 6. Kácsor Fogadó

  2091 Etyek, Alcsúti u. 12.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak