Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

KJELLBERG Esztergom

kifejezésre
1

KJELLBERG Esztergom keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Thermacut Hungária Kft.

  Thermacut Hungária Kft. - KJELLBERG Esztergom - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - KJELLBERG Esztergom - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - KJELLBERG Esztergom - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - KJELLBERG Esztergom - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - KJELLBERG Esztergom - Tudakozó.hu Thermacut Hungária Kft. - KJELLBERG Esztergom - Tudakozó.hu

  2500 Esztergom, Petőfi Sándor u. 37.

  A Thermacut H. Kft. a csehországi anyavállalat magyarországi kizárólagos képviselője.
  Az iroda plazmavágáshoz, -hegesztéshez, CO2-védőgázos- és AWI-hegesztéshez forgalmaz kopó és fogyóalkatrészeket valamint vágó-, hegesztőpisztolyokat és egyéb tartozékokat. A Thermacut s.r.o. gyártmányai több mint 13 éve szerepelnek a plazmavágás és a hegesztési eljárások világpiacán.
  Sikeres gyártási és kereskedelmi stratégiájának köszönhetően a Thermacut az egyik legnagyob gyártója a plazmavágás és -hegesztés kopó- és f...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak