Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

tolókocsival járható Egerszalók

kifejezésre
1

Tolókocsival járható Egerszalók keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. A Mesés Shiraz Hotel - Egerszalók

  A Mesés Shiraz Hotel - Egerszalók - Tolókocsival járható Egerszalók - Tudakozó.hu A Mesés Shiraz Hotel - Egerszalók - Tolókocsival járható Egerszalók - Tudakozó.hu

  3394 Egerszalók, Széchenyi út 31.

  Szállodánk, a luxus, a keleti kényelem és az afrikai hangulati elemek megfelelő arányú keverésével meleg, barátságos környezetben várja vendégeit Egerszalókon.
  A 2006. decemberében 45 szobásra bővült szálloda egy gyönyörű és páratlan Észak Afrikai Fürdőházzal, Arab Udvarral, Mór Fürdővel, afrikai Hammammal növekedett.
  A Mesés Shiraz 42, különböző kategóriájú szobával (standard, komfort, superior) és 3 mesés lakosztállyal (Tan-Tan családi, Kalifa elnöki, Marrakesh nászutas) rendelkezik. Minden szoba külö...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak