Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

vákuumtechnika Eger

kifejezésre
1

Vákuumtechnika Eger keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Optimus Plus Kft.

  3300 Eger, Faiskola út. 9.

  Cégünk az ipari szűréstechnika és kondenzátorkezelés területén kíván az Önök partnere lenni. A legnagyobb szűrőgyárak legjobb minőségű termékeit szállítjuk.


  Részletek
 • 2. Emelőgép és Daruszerviz Kft.

  3300 Eger, Bervai út 156/2.

  Forgalmazunk: új és használt autódarukat, kosaras emelőket, vákumtechnikával működő emelőket, rakodódarukat, toronydarukat, targoncákat, konzolos emelőket, futómacskákat, emelőgépeket, fölmunkagépeket, tömítéseket, javítókészleteket, ?O? gyűrűket, karmantyúkat, szimmeringeket, darualkatrészeket, krómozott rudakat, drótkötelet, függesztékeket, hidraulikus alkatrészeket. Gyártunk: emelőgépeket, hidraulikus munkahengereket, vákumemelőket, hidraulikus és pneumatikus tömítéseket, szimmeringeket....


  Részletek