Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

idegenforgalom Eger

kifejezésre
1

Idegenforgalom Eger keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mátyus Udvarház Kft.

  Mátyus Udvarház Kft. - Idegenforgalom Eger - Tudakozó.hu Mátyus Udvarház Kft. - Idegenforgalom Eger - Tudakozó.hu Mátyus Udvarház Kft. - Idegenforgalom Eger - Tudakozó.hu Mátyus Udvarház Kft. - Idegenforgalom Eger - Tudakozó.hu Mátyus Udvarház Kft. - Idegenforgalom Eger - Tudakozó.hu

  3300 Eger, Noszvaji út, Lovastanya

  Az egri vártól 2 km-re az Eged-hegy lábánál Eger és Noszvaj között található a Mátyus Udvarház Lipicai Lovastanyája. A lovastanyán - ahol vendéglő és panzió áll vendégeink rendelkezésére - a tulajdonos lipicai lovak tenyésztésével és lovas szolgáltatások biztosításával foglalkozik. Lovasoktatást már kezdő szinttől igénybe lehet venni, a jó szinten lovaglók, egész napos túrák keretében ismerkedhetnek meg a környék nevezetességeivel, kocsikázhatnak a történelmi borvidéken és tanulhatják a magyar fogathajtó st...


  Részletek
 • 2. Hippolit Club és Elefanto Pizzéria és Étterem

  Hippolit Club és Elefanto Pizzéria és Étterem - Idegenforgalom Eger - Tudakozó.hu

  3300 Eger, Katona tér 2.

  PIZZAFUTÁR: 36/412-452
  Éttermünk Eger belvárosában, a Dobó tértől 100 méterre található, 1. kategóriás. Specialitások: ördöglángos, vaslapon sült töltött jérce.
  Tisztelt Hölgyek és Urak!
  Az Elefanto étteremben kímélő ételekkel, változatos tésztaféleségekkel, pizzák széles választékával és házias desszertekkel várjuk vendégeinket a hét minden napján.
  Eger ódon hangulatú belvárosában, a Katona tér 2. szám alatt, egy lélegzetvételnyi távolságra a Dobó tértől.
  Az otthonról el nem kívánkozó, de a mi fino...


  Részletek
 • 3. Hotel Szent István

  Hotel Szent István - Idegenforgalom Eger - Tudakozó.hu

  3300 Eger, Legányi u. 12.

  hotel


  Részletek
 • 4. Imola Udvarház Kft.

  3300 Eger, Dózsa Gy. tér 4.

  Az Imola Udvarház épületében exkluzív étterem -látványkonyhával, grillterasszal-, hangulatos kávézó, szemináriumterem és 6 apartmanlakás várja a kedves vendégeket.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak