Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

fogszabályozás Eger

kifejezésre
1

Fogszabályozás Eger keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Lézermed-Euromedica

  Lézermed-Euromedica - Fogszabályozás Eger - Tudakozó.hu Lézermed-Euromedica - Fogszabályozás Eger - Tudakozó.hu Lézermed-Euromedica - Fogszabályozás Eger - Tudakozó.hu Lézermed-Euromedica - Fogszabályozás Eger - Tudakozó.hu

  1126 Budapest, Böszörményi út 13-15. Lézermed

  A Lézermed francia-magyar esztétikai lézerklinika, 1998 óta működik a legújabb lézertechnikák és kezelések alkalmazásával. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat a legújabb technikai vívmányok alkalmazásával és szakorvosaink állandó továbbképzésével. Orvosi lézerek forgalmazásában és terjesztésében is részt veszünk.
  Dr. Kovács Anna vagyok, fogszakorvos és lézer-sebész. 1976-ban végeztem egyetemi tanulmányaimat, majd megkezdtem a sokszintű és sok irányban terjedő továbbképzést. Elsősorban a fogászat rejte...


  Részletek