Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

EXTOX-UNI

kifejezésre
1

EXTOX-UNI keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Signalmik Kft.

  Signalmik Kft. - EXTOX-UNI - Tudakozó.hu Signalmik Kft. - EXTOX-UNI - Tudakozó.hu Signalmik Kft. - EXTOX-UNI - Tudakozó.hu Signalmik Kft. - EXTOX-UNI - Tudakozó.hu

  1081 Budapest, Rákóczi út 65.

  Az 1977-ben alapított cégünk gázérzékelő készülékek és rendszerek ( kazánházak, mélygarázsok,ipari létesítmények ) valamint tűzjelző rendszerek értékesítésével, tervezésével, telepítésével, karbantartásával és javításával foglalkozik.
  Fő célunk annak elérése és fenntartása, hogy tevékenységünk során a tervezéstől a megvalósításon át a karbantartásig partnereink cégnevünket jelmondatunkkal azonosítsák: Gyorsaság, Pontosság, Megbízhatóság.


  Részletek
 • 2. Műszer Automatika Kft.

  2030 Érd, Alsó u. 10.

  Cégünk a műszeripar speciális területein tevékenykedik. Az élet és vagyonvédelem, a biztonságtechnika, a vasúti biztosítóberendezések és biztosítóberendezési részegységek gyártása, valamint szünetmentes áramellátás szakterületein fejlesztő, gyártó és karbantartó tevékenységeket lát el.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak