Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

ELEKTRA-BECKUM

kifejezésre
1

ELEKTRA-BECKUM keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Eurogép Kft.

  Weboldal: http://www.eurogep.hu

  Az Eurogép Kft. 1992 óta, mint a DeWALT, Elu, Black&Decker, METABO, és ELEKTRABECKUM márkájú gépek hivatalos kereskedője áll a lakosság és a vállalkozások szolgálatában.

  Kínálunk kíváló minőségű ipari gépeket és az otthoni barkácsolás nélkülözhetetlen hobby kellékeit és gépeit.

 • 2. Hartmann Kft.

  Weboldal: http://www.profigep.hu

  Cégünk barkácsgép kölcsönzéssel és értékesítéssel foglalkozik.

 • 3. Profil Motor Kft.

  Weboldal: http://www.profilmotor.hu;http://www.hegeszto.hu

  Cégünk 1991 májusában alakult.1993 óta foglalkozunk hegesztés-technikai gépek, eszközök anyagok kereskedelmével. A világhírű hegesztőgép és hegesztőanyag gyártó Svéd ESAB márkájú hegesztőgépek anyagok soproni szakkereskedői vagyunk. Palettánkon megtalálható természetesen a magyar, német, olasz hegesztéstechnikai eszközök anyagok választéka is. További termékeink kiválasztásában fontos kitétel volt a profi ipari minőség.

  A Dewalt Metabo,Festool,Protool kisgépek szerződött viszonteladói vagyunk A fém és faipar szerszámok kereskedelmének sok éves tapasztalatával, képzett szakeladóinkkal 212 m2 alapterületen, mintegy 45 millió forintos raktárkészlettel állunk partnereink rendelkezésére.

 • 4. Hiller József egyéni vállalkozó

  Weboldal: http://www.keziszerszamgep.hu

  Nyitva: Hétköznap: 8 - 17 óráig

 • 5. EDISON Kft.

  Weboldal: http://www.edison.inf.hu

  Cégünk elektromos szerszám, kéziszerszám forgalmazásával, javításával, szaktanácsadással foglalkozik. Jó munkához nemcsak idő, de jó szerszám is kell.

 • 6. Veres-M Kft.

 • 7. Spirál 96 Kft.

  Cégünk 1996-ban családi vállalkozásként alakult. 8 fő alkalmazottal dolgozunk, fő tevékenységünk gép- és szerszámkereskedelem, illetve kisgépek, kerti gépek szervizelése.

Kapcsolódó kulcsszavak