Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

processzor Dunakeszi

kifejezésre
1

Processzor Dunakeszi keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Realsys Com Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  2120 Dunakeszi, Fő út 105.

  Üzletpolitikánk ügyfélcentrikus, fontosnak tartjuk tehát ügyfeleink pontos tájékoztatását a megvásárolható termékekrol, mivel a mai rendkívul gyors fejlodés miatt rengeteg a kompatibilitási probléma.
  Konfigurációk összeállításánál mindíg felmérjük annak célját, és az ügyfél pénztárcájához igazítva kalkuláljuk úgy, hogy az esetleges költséglefaragásokkal lehetoleg ne okozzunk minoségromlást.
  Szolgáltatásaink: számítástechnikai alkatrészek forgalmazásával, számítógépek szervízelésével, összeszerelésével, át...


  Részletek
 • 2. MICRO-LIB Bt.

  2120 Dunakeszi, Tisza u. 7.

  Cégünk 1993-ban alakult és kezdte meg működését azzal a céllal, hogy színvonalas tevékenységgel részt vegyen a hazai informatikai társadalom szervezői és programozói munkájában. A kezdeti években elsősorban rendszerszervezői munkákat és adatfeldolgozó rendszerek programozását végeztük és végezzük folyamatosan mind a mai napig. Ezen fő tevékenységeink mellett helyet kapott a számítás- és irodatechnikai eszközök és berendezések kereskedelme is.


  Részletek
 • 3. SHC Kft.

  2120 Dunakeszi, Fő út. 98.

  Új és használt számítógép adás-vétel, javítás, bővítés, installálás egyedi igény alapján. Cégek részére rendszergazdai szolgáltatás, havidíjas karbantartási szerződéssel.


  Részletek
 • 4. Ponthu 2001 Bt.

  2120 Dunakeszi, Barátság u. 26.

  A PONTHU 2001 Informatikai Bt. honlapok készítésével, programkészítéssel, számítógépek karbantartásával, számítástechnika oktatásával, tanfolyamszervezéssel és számítástechnikai cikkek kereskedésével foglalkozik.


  Részletek