Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

légkondicionáló Dunakeszi

kifejezésre
1

Légkondicionáló Dunakeszi keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Novospectrum Kft.

  Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Dunakeszi - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Dunakeszi - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Dunakeszi - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Dunakeszi - Tudakozó.hu Novospectrum Kft. - Légkondicionáló Dunakeszi - Tudakozó.hu

  2360 Gyál, Bánki Donát u.21

  1031 Budapest Keled u. 3. Telephely

  Vállalatunk a NOVOSPECTRUM KFT 27-éve működik a hazai Klíma és Légtechnikai piacon.Fo feladata az Épületgépészeti kivitelezés légtechnikai igényeinek a teljesköru kielégítése, ezen belül légtechnikai kor és négyzetes keresztmetszetű vezetékek és a szükséges idomok, függesztő rendszerek gyártása és forgalmazása, valamint elszívó és befúvó rendszerek szelloző és klímagépek, azok tartozékainak készletezése-forgalmazása.A felsorolt termékcsoportok gyors és rugalmas forgalm...


  Részletek
 • 2. Electro World Magyarország Kft. - Electro World Dunakeszi

  2120 Dunakeszi, Pallag u. 7.


  Részletek
 • 3. Mart Kft.

  2120 Dunakeszi, Székesdülő-Házgyár

  A MART Kft 1990 óta működik Magyarországon, mint az ÖAG Csoport leányvállalata és 1995-től, mint a Wolseley Csoport tagja. Alapításunkkor kitűzött célunk, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk az épületgépészeti anyagok nagykereskedelmének területén.


  Részletek