Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

rögzítéstechnika Dunaújváros

kifejezésre
1

Rögzítéstechnika Dunaújváros keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Észak-Ferr Kft.

  3527 Miskolc, Vásártéri u. 8.

  A miskolci székhelyű Észak-FERR Kft. 2010-ben alakult. Társaságunk fő tevékenységi köre az emelés- és rögzítéstechnikai eszközök gyártása, forgalmazása. ár a cég fiatal, kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal és piaci jelenléttel büszkélkedhetnek.

  Termékeinkkel az emelés és rögzítéstechnikai eszközök belföldi piacán meghatározó részesedéssel rendelkezünk, autóipari, építőipari és fuvarozó cégek beszállítói vagyunk. Termékeinket a lakosság számára is kínáljuk.Társaságunk mintaboltjában a műanyag...


  Részletek
 • 2. H.R. Profix Kft.

  2400 Dunaújváros, Béke tér 3/3.

  Cégünk 1997 óta működik, homlokzat rögzítéstechnikával foglalkozunk. Termékeink rendelkeznek és megfelelnek az EMI Rt. építőipari műszaki engedélyeinek.


  Részletek
 • 3. In-Tech '97 Kft..

  2400 Dunaújváros, Papírgyári út 49

  Társaságunk 2006-ban alakult, magántulajdonú cég. Telephelyünk Dunaújváros, Papírgyári út 49. szám alatt található.

  Épületek külső kéthéjú burkolatának rögzítőrendszerének tervezésével és gyártásával foglalkozunk. Ennek főbb típusai: szerelt kőlapburkolatok és rakott téglaburkolatok illetve a rakott mediterrán kőburkolatok.

  Az építészeti kiviteli tervek alapján meghatározzuk a beépítendő tartók típusát. Megtervezzük az építészeti csomópontokat. Minden tartónk saját tervezésű, melyet a telephelyen gyár...


  Részletek