Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

egészség Dunaújváros

kifejezésre
1

Egészség Dunaújváros keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fedora Rovar-és rágcsálóírtás

  Fedora Rovar-és rágcsálóírtás - Egészség Dunaújváros - Tudakozó.hu Fedora Rovar-és rágcsálóírtás - Egészség Dunaújváros - Tudakozó.hu Fedora Rovar-és rágcsálóírtás - Egészség Dunaújváros - Tudakozó.hu Fedora Rovar-és rágcsálóírtás - Egészség Dunaújváros - Tudakozó.hu

  2400 Dunaújváros, Akácfa u. 17.

  A Fedóra Plus Kft. több mint 10 éve végzi közegészségügyi kártevő mentesítési szolgáltatásait. Küldetése, hogy kártevőktől mentes tiszta környezetet segítsen kialakítani az emberek, és a gazdasági háziállatok számára, oly módon, hogy ezt mindig a legkorszerűbb a környezet számára legkevésbé veszélyes anyagok, és eljárások használatával érje el. Cégünk az egész Ország területén áll a lakosság - cégek, közületek szolgálatában. Az állandó siker alapja a korszerű kártevőszerek, és a kártevőirtási stratégiák fol...


  Részletek
 • 2. Egészségért Bt.

  2400 Dunaújváros, Liget köz 7.

  Cégünk főbb tevékenységei: akupunktúra, lágy lézerkezelés, fizióterápia, számítógépes talpvizsgálat, manager szűrés (egészségszint felmérés), masszázs, magánrendelések, és foglalkozás-egészségügy.


  Részletek