Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

szűrővizsgálat Debrecen

kifejezésre
1

Szűrővizsgálat Debrecen keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dr. Ditrói Péter - Kóródi Ilona 4D Ultrahang

  4032 Debrecen, Károli Gáspár u 16

  Munkánk alapvető célja a megelőzés, azaz tenni az ellen, hogy kóros alakuljon ki, vagy az elváltozást minél hamarabb felismerni és időben kezelni, mielőtt súlyosbodna.
  Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a lenti összeállítással, amelyben ismertetjük a nőgyógyászattal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

  Ezek a tájékoztatók segíthetnek Önnek jelenlegi nőgyógyászati állapota megítélésében. Bármilyen eltérés, vagy annak gyanúja esetén mielőbb forduljon nőgyógyászhoz....


  Részletek
 • 2. Nőgyógyászati-szülészeti Ambuláns Praxis és Ultrahang Rendelő

  4014 Debrecen, Batthyány 14.

  Nőgyógyászati - szülészeti magánrendelőnket 20 éves klinikai gyakorlat és szakmai tapasztalat birtokában alapítottuk. Célunk a hozzánk forduló betegek magas szakmai színvonalú ellátása, otthonos körülmények között. Rendelőnk a város központjában, könnyen megközelíthető, mégis diszkrét helyen található. Munkatársaink teljesen felújított, a betegellátás igényei szerint átalakított, barátságos környezetben várják Önt. Betegeinket a várakozás elkerülése érdekében előjegyzés alapján fogadjuk. Amennyiben mégis rö...


  Részletek
 • 3. Városi Egészségügyi Szolgálat - Debrecen

  4026 Debrecen, Füvészkert u. 4.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak