Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

nyomdai munka Debrecen

kifejezésre
1

Nyomdai munka Debrecen keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Meló-Diák Debrecen Iskolai Szövetkezet

  4000 Debrecen, Egyetem tér 1.

  Magyarország első diákvállalkozásaként 1983 óta arra törekszünk, hogy fiatalos, kreatív csapatmunkával partnereink megelégedettségét szolgáljuk a diákság széles rétegeit juttatva keresethez, tapasztalathoz, sikerhez.


  Részletek
 • 2. GrafTech Reklámstúdió

  4026 Debrecen, Péterfia utca 29.

  Minőségi névjegykártyáinkat azoknak ajánljuk, akik igényesek önmagukra és sikeres vállalkozást szeretnének. Ne feledjük, az első benyomást a névjegykártya adja!


  Részletek
 • 3. MIND-DIÁK Szövetkezet, Debrecen

  4026 Debrecen, Péterfia u. 25.

  Szövetkezetünk 1990. januárjában alakult, végzős közgazdász és műszaki egyetemi hallgatók részvételével. Célunk, hogy elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatók részére változatos munkalehetőségeket biztosítsunk, illetve segítsünk későbbi elhelyezkedésükben a velünk kapcsolatban álló cégeknél.


  Részletek
 • 4. M. Nyomdaellátó-Papír Kft.

  4031 Debrecen, Déli sor 1/a.


  Részletek
 • 5. Fürge Diák Iskolaszövetkezet - Debrecen

  4024 Debrecen, Iparkamara u. 4.


  Részletek