Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

30 db találat

Cserszegtomaj

kifejezésre
1 | 2 | 3

Cserszegtomaj keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Andrea Wellness Panzió és Napraforgó Vendéglő

  Andrea Wellness Panzió és Napraforgó Vendéglő - Cserszegtomaj - Tudakozó.hu Andrea Wellness Panzió és Napraforgó Vendéglő - Cserszegtomaj - Tudakozó.hu Andrea Wellness Panzió és Napraforgó Vendéglő - Cserszegtomaj - Tudakozó.hu Andrea Wellness Panzió és Napraforgó Vendéglő - Cserszegtomaj - Tudakozó.hu Andrea Wellness Panzió és Napraforgó Vendéglő - Cserszegtomaj - Tudakozó.hu Andrea Wellness Panzió és Napraforgó Vendéglő - Cserszegtomaj - Tudakozó.hu

  1051 Budapest, Roosevelt tér 2.

  Üdvözöljük Cserszegtomajon, Hévíz mellett! Legyen Ön is a vendégünk az Andrea Wellness Panzió, a hévízi gyógyfürdő szomszédságában, amely Hévíztől csak 1500 m-re és Keszthelytől 5 km-re van. A háromcsillagos panzió nyugodt, csendes környezetben, egy természetvédelmi terület mellett egy 12.000 m2 -es területen található. A panzió egy több épületből álló, kerttel, úszómedencével és parkolóval tagolt épületegyüttesből áll. A déli és nyugati fekvésű erkélyekről gyönyörű kilátás nyílik Hévizre és az egregyi szől...


  Részletek
 • 2. Cserfa Vendéglő

  8372 Cserszegtomaj, Hajdú út

  Cégünk vendéglátással foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Cserszegtomaj Község Önkormányzata

  8372 Cserszegtomaj, III. körzet 270.

  Településfejlesztés, településrendezés, az épített és természeti környezet védelme, lakásgazdálkodás, vízrendezés és csapadékvíz elvezetés, csatornázás, köztemető fenntartása, helyi közutak és közterületek fenntartása, helyi tömegközlekedés, köztiszt Foglalkoztatottak száma:


  Részletek
 • 4. ADS Reklám Kft.

  8372 Cserszegtomaj, Ipar u. 2.

  Az országutakat és autópályákat járva, több helyen találkozhat munkáinkkal, plakát táblákkal, acélszerkezetű óriástáblákkal, grafikai kivitelezésekkel. Pl: Tesco, Praktiker, Mc Donald?s, OBI, Suzuki, Astra Zeneca stb?

  A grafikák tervezésétől, szerkesztésén át a különböző méretű, fémszerkezetű reklámtáblák gyártásáig - telepítésig részt veszünk a folyamatban. A korszerű és kiváló minőségű alapanyagok használata, munkatársaink szakmai felkészültsége és az egyéni elképzelésekhez való igazodás, teszi lehetőv...


  Részletek
 • 5. Wellness Hotel Hévíz

  8372 Cserszegtomaj, Sümegi út. 35.

  A kis "Édenkert" egyaránt 5 perc távolságra található Hévíztől és a Balatontól. A hotelben tágas 2, 3 vagy 4 ágyas szobák állnak a vendégek rendelkezésére műholdvevős Tv-vel, tusolóval, hűtőszekrénnyel felszerelve, mini bárral és balkonnal vagy terasszal.


  Részletek
 • 6. MŰ-ÁSZ Általános Kereskedelmi Kft.

  8372 Cserszegtomaj, Kápolna sor 316/5. hrsz.

  Egyéb fogyasztási cikk nagykereskedelme Foglalkoztatottak száma:


  Részletek
 • 7. Szi-Va Vadászati Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  8372 Cserszegtomaj, Bikedi sor 35.

  A Balaton közelsége, erdeink szépsége, széleskörű szolgáltatásaink csalogatják hozzánk a kedves vendégeket. Győződjön meg róla Ön is, várjuk szeretettel!


  Részletek
 • 8. Club Dobogómajor

  8372 Cserszegtomaj, Hévizi út 1.

  Szállodánk - az Abbázia Group tagja - széleskörű szolgáltatásokkal, minden igényt kielégítő kényelemmel, nyugodt környezetben várja a felüdülni, szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. Az Abbázia Group többi elérhetősége:
  Appart Hotel Hévíz 8380 Hévíz, Erzsébet kir.né útja 19. Tel.: 83/340-071
  Abbázia Club Keszthely, 8360 Keszthely, Erzsébet kir.né útja 23. Tel.: 83/312-596, Fax: 83/311-223
  Petneházy Country Club, 8976 Nemesnép-Márokföld, Határ út 3-6. Tel: 92/573-450
  Petneházy Club Hotel, 1029 Budapest, Fe...


  Részletek
 • 9. Gulyás Csárda

  8372 Cserszegtomaj, Európa tér 1.

  Cégünk a vendéglátóipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. Cserszegtomaj Polgármesteri Hivatal

  8372 Cserszegtomaj, N/A


  Részletek