Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

transzportbeton Bugyi

kifejezésre
1

Transzportbeton Bugyi keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KK Kavics Beton Kft.

  KK Kavics Beton Kft. - Transzportbeton Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Transzportbeton Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Transzportbeton Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Transzportbeton Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Transzportbeton Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Transzportbeton Bugyi - Tudakozó.hu

  1053 Budapest, Ferenciek tere 2.

  A Kavics Beton csoport 1991-ben indította építőipari tevékenységét egy több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező német nagyvállalat leányvállalataként.
  A néhány fős kisvállalat a magyar piaci viszonyoknak megfelelve, a tisztességes üzletpolitikának és az állandó jó minőségnek köszönhetően a kezdetektől gyors és látványos sikereket ért el.
  Mára az ötvennél több dolgozóval és meghatározó piaci részesedéssel sikeres vállalatnak mondhatja magát a transzportbeton, a magas építőelemek és a térkövek piacán. ...


  Részletek