Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

50 db találat

Bugyi

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Bugyi keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. KK Kavics Beton Kft.

  KK Kavics Beton Kft. - Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Bugyi - Tudakozó.hu KK Kavics Beton Kft. - Bugyi - Tudakozó.hu

  1053 Budapest, Ferenciek tere 2.

  A Kavics Beton csoport 1991-ben indította építőipari tevékenységét egy több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező német nagyvállalat leányvállalataként.
  A néhány fős kisvállalat a magyar piaci viszonyoknak megfelelve, a tisztességes üzletpolitikának és az állandó jó minőségnek köszönhetően a kezdetektől gyors és látványos sikereket ért el.
  Mára az ötvennél több dolgozóval és meghatározó piaci részesedéssel sikeres vállalatnak mondhatja magát a transzportbeton, a magas építőelemek és a térkövek piacán. ...


  Részletek
 • 2. Forster Vadászkastély

  Forster Vadászkastély - Bugyi - Tudakozó.hu Forster Vadászkastély - Bugyi - Tudakozó.hu Forster Vadászkastély - Bugyi - Tudakozó.hu Forster Vadászkastély - Bugyi - Tudakozó.hu Forster Vadászkastély - Bugyi - Tudakozó.hu Forster Vadászkastély - Bugyi - Tudakozó.hu Forster Vadászkastély - Bugyi - Tudakozó.hu Forster Vadászkastély - Bugyi - Tudakozó.hu

  2347 Bugyi, Rádai út

  Belföldi és külföldi csoportjainknak egynapos program keretében lehetőség nyílik Ócsa városában megtekinteni a XIII.században épült román kori Bazilikát, valamint a körülötte lévő Tájházakat, mely betekintést ad a XVIII.századi ott élő parasztság életébe. A Vadászkastélyban látványos főzés és cigányzenével egybekötött ebéd várja a csoportot. A finom ebéd elfogyasztása után borkóstolás a tájegységre jellemző borfajtákból, majd az őspark területén szabadidős program lehetőségeket kínálunk....


  Részletek
 • 3. SZATMÁRI TRANSPORT Kereskedelmi, Szállítási, és Szállítmányozási Kft.

  2347 Bugyi, Új u. 62.

  Szállítmányozás, fuvarszervezés Foglalkoztatottak száma: 20


  Részletek
 • 4. OBO Bettermann Hungary Kft.

  2347 Bugyi, Alsóráda 2.

  Az OBO Bettermann cég tulajdonosa Ulrich L. Bettermann úr 1993 őszén alapította az OBO Bettermann Hungary Kft-t Budapesten.
  A Kft. kezdetben rögzítéstechnikai anyagok összeszerelését végezte az anyavállalat részére, majd később, 1994 tavaszán megkezdte kereskedelmi tevékenységét.
  Az OBO Bettermann Hungary Kft.dinamikus fejlődésének köszönhető, hogy három év alatt "kinőtte" budapesti ingatlanát, ezért 1996-ban megvásárolta Bugyi községben a mintegy 20 ha-t kitevő mai telephelyét.
  Az új gyártócsarnok, árur...


  Részletek
 • 5. Rukkel-Tó

  2347 Bugyi, Taksony - Bugyi közötti út 6-os km

  Vízipark Budapest közelében. Éjjel-nappal lehet fürdeni. Nálunk kipróbálhatja a Magyarországon egyedülálló "Fekete Lyuk" csúszdát!


  Részletek
 • 6. Hungaro-Champignon Kft.

  2347 Bugyi, Kossuth L. u. 117/B

  A Hungaro-Champignon Kft. 1992-ben alakult két magánvállalkozó összefogásával.

  A vállalkozás fő figyelme kezdetben elsősorban a gombatermesztésre irányult, de hamarosan kiderült, hogy a gazdaságos működéshez elengedhetetlen egy jól működő biztonságos értékesítés is. Fő célunk a belföldi piacok megőrzése mellett a közvetlen export fejlesztése lett.

  A családias jellegű vállalkozás az évek során egy jól működő exportorientált középvállalkozássá formálódott.

  A Magyarországon általános hagyományos pi...


  Részletek
 • 7. Bugyi Nagyközség Polgármesteri Hivatala

  2347 Bugyi, Beleznay tér 1.

  Bugyi Polgármesteri Hivatala. További információkért látogasson el weboldalunkra!


  Részletek
 • 8. Bugyi Község Önkormányzata

  2347 Bugyi, Beleznay tér 1.

  Településfejlesztés, településrendezés, az épített és természeti környezet védelme, lakásgazdálkodás, vízrendezés és csapadékvíz elvezetés, csatornázás, köztemető fenntartása, helyi közutak és közterületek fenntartása, helyi tömegközlekedés, köztiszt Foglalkoztatottak száma:


  Részletek
 • 9. HUNLAND-TRADE Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Kft.

  2347 Bugyi, Rádapuszta

  Élőállat export-import Foglalkoztatottak száma: 51


  Részletek
 • 10. Duna-Bet Kft.

  2347 Bugyi, Pf. : 53.

  A cég építési betontermékek gyártásával, illetve értékesítésével foglalkozik. Nagytételű megrendeléseket is vállalunk, kiszállítással is. Törekszünk a jó minőségre és a kedvező árra.


  Részletek