Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

zsugorfólia Budapest

kifejezésre
1

Zsugorfólia Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Well-Pack Hungária Csomagolástechnikai Kft

  1165 Budapest, Benő u. 4

  Cégünk munkatársai évtizedes csomagolástechnikai tapasztalattal állnak az érdeklődők és a megrendelők szolgálatában. Ez jelenti a garanciát munkánk minőségére, vevőink magas szintű kiszolgálására.
  Gyorsan és rugalmasan meg tudunk felelni az Ön egyedi igényeinek is. Az évek során szerzett tapasztalat segíti a Well-Pack Hungária Kft. munkatársait abban, hogy a Megrendelő mindig a legjobb minőségű csomagolóanyagot és kiszolgálást kapja, a legnagyobb megelégedésére, melyet a folyamatosan növekvő megrendelések ...


  Részletek
 • 2. Andimtex Kft.

  1101 Budapest, Kőbányai út 30.

  Cégünk szállítói tevékenysége mellett, gyűjtőcsomagoláshoz szükséges anyagok teljes választékával áll az ÖN rendelkezésére.


  Részletek
 • 3. Metria Kft.

  1194 Budapest, Hofner A. u. 38-40.

  A METRIA Kft.-t 1993-ban alapították magyar magánszemélyek. Cégünk a kezdetektől fogva szállítási, ipari csomagolással foglalkozik és országszerte ismerté vált, mint egy megbízható partner a szállítási károk megelőzésében.


  Részletek
 • 4. Amco Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft.

  1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

  Csomagológépek szervizelése és forgalmazása.


  Részletek
 • 5. Műanyag-Mix Kft.

  1139 Budapest, Országbíró u. 14.

  Csomagolástechnikai anyagok forgalmazása, tanácsadás. A Tiszai Vegyi Kombinát (TVK) korábbi termékeinek országos értékesítési központja.


  Részletek
 • 6. Lajtaplastik Műanyagfeldolgozó Kft.

  1118 Budapest, Zólyomi út 6.

  Csomagolástechnikai cikkek széles választéka, komplett hőszigetelő rendszerek, csomagolóanyagok újra feldolgozása. A gyártástól a kiskereskedelemig, mindent egy helyen a Lajtaplastiknál!


  Részletek
 • 7. Pompor Plast

  1202 Budapest, Százsváros u. 5.


  Részletek