Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

zsírszívás Budapest

kifejezésre
1 | 2

Zsírszívás Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet

  Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Dr.Sas Clinic Plasztikai Sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu

  1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 44/B

  Mottó:
  Csak a jó szoftver (jó szaktudás) és a jó hardver ( korrektül felszerelt klinika ) működhet együtt ideálisan! ! ! ! !
  28 éve állok a műtőasztal mellett, vagyok a sebészeti pályán, művelve az általános sebészetet, érsebészetet és plasztikai sebészetet.
  Az esztétikai sebészetet a szakma /" Mekkájának" / tartott USA-ban tökéletesítettem ( Torontó, New York, Texas ), de ezen kívül Genf, Párizs, Németország, Mexikó stb. is szerepelt a tanulmányutak sorában!
  Ezen kívül természetesen az up to date elv a...


  Részletek
 • 2. Molly Moletti Alakformáló Szalon

  Molly Moletti Alakformáló Szalon - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Molly Moletti Alakformáló Szalon - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Molly Moletti Alakformáló Szalon - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Molly Moletti Alakformáló Szalon - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Molly Moletti Alakformáló Szalon - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu

  1113 Budapest, Karolina út 17/b

  Mindannyian szeretnénk magunkat hosszútávon a legjobb formában tartani. A Molly Moletti Alakformáló Szalon a belső és külső megújulásban nyújt Önnek segítséget az egész testére kiterjedően. Legyen az alakformálás a kritikus testtájakon, cellulitisz kezelése, arca tónusának javítása vagy az elsavasodott szervezet által okozott kellemetlen hatások elkerülése, a Molly Moletti modern gépparkjának és szakértőinek segítségével Ön most látványosan átalakulhat.

  Tudjuk, hogy ezekkel a problémákkal nők és férfiak...


  Részletek
 • 3. Aranymetszés Kft.

  Aranymetszés Kft. - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Aranymetszés Kft. - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu

  1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 60.

  Bejelentkezés: 06-30/9622-640
  Bejelentkezés német-angol nyelven: 06-30/9648-997
  Üzenetrögzítő/Fax: 06/1/3320264


  Részletek
 • 4. Istenhegyi Magánklinika Zrt.

  Istenhegyi Magánklinika Zrt. - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Istenhegyi Magánklinika Zrt. - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Istenhegyi Magánklinika Zrt. - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Istenhegyi Magánklinika Zrt. - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu Istenhegyi Magánklinika Zrt. - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu

  1125 Budapest, Istenhegyi út 31/b.

  A GYÓGYÍTÁS TITKA A SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS

  A hozzánk forduló páciensek számára biztosítjuk az egészség megtartásához, a betegségek megelőzéséhez, gyógyításához szükséges ismereteket, a megértő, odafigyelő, családias légkört, kultúrált, esztétikus, kiemelten higiénikus környezetet. Nemzetközi és hazai orvosi szakmai ajánlások alapján állítottuk össze a Szűrési csomagokat, melyek az adott személy örökletes betegségek iránti hajlama, rizikófaktorai, panaszai, állapota alapján javasolt vizsgálati sort jelentik...


  Részletek
 • 5. Dr. Rozsos Tamás Plasztikai Sebész

  Dr. Rozsos Tamás Plasztikai Sebész - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu

  1136 Budapest, Raoul Wallenberg u.5. I/1.

  A plasztikai beavatkozások mellett egy napos sebészeti beavatkozásokat is végzünk. Rendkívül jól felszerelt a műtőnk, ahol csak egyszer használatos steril szetteket a legjobb minőségű fonalakat használunk. Az ambulanciánkon végezzük a különböző feltöltéseket, botox kezeléseket, kontroll vizsgálatokat. A két tv-el ellátott pihenő szobánkban teljes ellátást biztosítunk éjszakai ügyelettel. A megadott elérhetőségen készséggel állunk rendelkezésre.


  Részletek
 • 6. Mediburg Klinika

  Mediburg Klinika - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu

  1012 Budapest, Lovas út 10.

  Ha valami nem tetszik magadon, keress fel bennünket, mi megoldjuk!
  Megközelítés.

  MOSZKVA TÉRTÖL: Várbusszal elmegyünk a Szentháromság térig. A leszállás után jobbra van a Szentháromság utca, melynek a végén lépcsö vezet le a Lovas utcára. Leérkezéskor jobbra kell fordulnunk és megkeressük a 10-es számot.

  DÉLI PÁLYAUDVARTÓL: Átmegyünk a Vérmezön és az Attila útra jutunk. Szembe van a Bugát lépcsö, mely felvezet a Lovas utcába. Balra fordulunk és megkeressük a 10-es számot.

  AUTÓVAL: Átjövünk az Erz...


  Részletek
 • 7. Dr. Jánky György plasztikai sebészet

  Dr. Jánky György plasztikai sebészet - Zsírszívás Budapest - Tudakozó.hu

  1114 Budapest, Bartók Béla út 1.

  Plasztikai sebészeti szolgáltatások.
  Bejelentkezés és előjegyzés rendelési időben:
  Hétfő, csütörtök: 14-19 óra között.
  Parkírozási lehetőségek:
  A Kemenes és a Kelenhegyi utcákban és
  a Műszaki Egyetem előtti parkolóban.
  A rendelő megközelíthető:
  A 7, 7/a, 86-os autóbuszokkal, és a 18, 19, 47, 49-es villamosokkal.


  Részletek
 • 8. Dr. Awil Matanus

  1135 Budapest, Lehel út 59

  Nagy szakértelemmel, 20 éves plasztikai sebészeti gyakorlattal, kórházi háttérrel várom a szépülni vágyókat.


  Részletek
 • 9. OXIVIT Egészségügyi Szolgáltató és Ellátó Kft.

  1027 Budapest, Horváth utca 19-23.

  Cégünk kiváló munkatársakkal rendelkezik és csak velük együtt sikerült érvényesíteni azt az elvet, hogy az OXIVIT Kft. szolgáltatásait a megbízhatóság, az elvárásokhoz és feladatokhoz történő rugalmas alkalmazkodás, a Megbízóval kölcsönösen előnyös megoldások kidolgozása jellemezze!

  Budapesti Szakrendelőink:
  MOM Park Medical Center - Budapest
  Helyszín: 1123 Budapest, Alkotás út 53.
  Tel/Fax: + 36 1 887 4333

  Bem utcai Szakrendelő - Budapest
  Helyszín: 1027 Budapest, Bem József u. 7.
  Tel: + 36 1 336 ...


  Részletek
 • 10. Dr. Lányi Cecília bőrgyógyász, kozmetológus

  1012 Budapest, Várfok utca 14 I. em 11

  Fő profilunk: ultrahangos zsíroldás, argon lézeres kezelések, rubin lézeres szőrtelenítés.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak