Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

zenés est Budapest

kifejezésre
1 | 2

Zenés est Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület

  Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu

  1161 Budapest, Ságvári u. 3.

  " Hiszek az emberi intelligenciát meghaladó, számunkra gyakran érthetetlennek tűnő összefüggésekben; hiszek a jelenségek felszíne alatt rejlő, és csak ritkán megnyilatkozó mélyebb értelemben; hiszek az álmokban, a jelekben, a titkokban, a csodákban. Babonás vagyok, vagy más szóval: Alázatos vagyok." (Darvas Iván)


  Részletek
 • 2. Ypsilon Café & Restaurant

  Ypsilon Café & Restaurant - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Ypsilon Café & Restaurant - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu Ypsilon Café & Restaurant - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu

  1143 Budapest, Stefánia út.1.

  Az Y, mint ...
  A Ypsilon Café, amely étterem és kávézó, gyakran válik könnyed szórakozóhellyé, hangulatában átmenetet képez egy letisztult bár, lounge és kávéház között, s egyben a legkiválóbb találkozóhelyek egyike Budapest közepén, Zugló szívében.
  Belső terének kialakítása, kényelmes bőrkanapés ülőhelyeivel, fesztelen atmoszférát teremt reggelik, üzleti ebédek, baráti összejövetelek, vacsorák alkalmára, vagy akár csak egy kis lazításra.
  Az étterem különtermei, ideális helyszínek lehetnek különböző cég...


  Részletek
 • 3. Zászlóshajó Kft.

  Zászlóshajó Kft. - Zenés est Budapest - Tudakozó.hu

  1085 Budapest, Horánszky u. 13. II./19

  A Magyarországon egyedülálló "épület" biztosítása mellett az A38-on belül működő rendezvényszervező csapat teljes körű rendezvényszervezést vállal. A kulturális program szervezőivel, az étteremmel és a hajó fenntartóival szorosan együttműködve költségkímélő, kreatív és színvonalas szolgáltatást nyújt a különböző vállalati és magánrendezvények előkészítésében, illetve lebonyolításában. Az étterem jól felszerelt konyhája minden igényt kielégítő catering szolgáltatással áll rendelkezésre.

  A hajó építészeti...


  Részletek
 • 4. Biliárd Kft. - Evezős Sörkert

  1031 Budapest, Római part 34.

  Szeretettel várjuk vendégeinket hangulatos Duna-parti éttermünkbe.


  Részletek
 • 5. Sun-Set Cafe

  1067 Budapest, Eötvös u. 19.

  A Sun-Set Cafe mindaz, amit meghallgathatsz a rádióban, autóban, az interneten, egy kávézóban vagy akár egy rendezvény részeként nyugodtan, zenei megkötöttségek nélkül.


  Részletek
 • 6. Ton Ton Phoenix

  1202 Budapest, Kassa u. 39.

  KONCENTEK, RENDEZVÉNYEK
  2006. december

  A hónap folyamán többnyire zártkörű rendezvényeken játszunk.

  15-én pénteken Don Vito Pub Visegrád kezdés 22h

  27-én szerdán Jam Pub a Mammut II-ben kezdés 21h

  31-én vasárnap /szilveszter este/ Sofitel Attryum Hyatt 20h-04h

  A nyilvános bulikra mindenkit szererettel várunk, aki kedveli az igényes hangzást, és a dinamikus előadásmlódot!


  Részletek
 • 7. Sunny Dance Band

  1112 Budapest, Háromszék u. 9.

  A Sunny az 1990-ben alakult Sunny Boys nevű zenekar utódjaként indult el a zenei pályán 1992-ben.


  Részletek
 • 8. Templ Club Kft.

  1062 Budapest, Andrássy út 79. III./25

  További információkért látogasson el weboldalunkra.


  Részletek
 • 9. Swinging Bach Singers

  1161 Budapest, Milán utca 22.

  A Swinging Bach Singers repertoárján klasszikus - elsősorban Bach-átiratok, örökzöld dallamok, jazz standardek és musical-ek találhatók. A zene és a tánc szoros egysége, illetve a művek szabadsága, "lazasága" miatt kis koreográfia, megtervezett mozgás és színpadkép társul a produkciókhoz. Gyakran a zenei humor és különböző improvizációs játékok is teret nyernek.
  A kórustagok nagyrésze zenei múlttal, hangszertudással rendelkezik, amit a koncerteken is hasznosíthatnak. Többen énekesi ambíciójukat is próbára...


  Részletek
 • 10. Zöld Pardon Kft.

  1117 Budapest, Goldmann György tér , Petőfi-híd budai hídfőjénél

  A leghosszabb nyári fesztivál vár áprilistól mindenkit, aki ellátogat a Petőfi híd budai hídfőjénél elterülő Zöld Pardonba, ahol élő koncertek és dj-k szórakoztatják hajnalig a nagyérdeműt. Ha valaki megszomjazott vagy netán megéhezett a nagy ugrálásban és táncban, lehetősége van gyomrának csillapítására egyszerűbb ételekkel, büfés kínálattal. Az italválaszték jóval szélesebb.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak