Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

zajcsökkentés Budapest

kifejezésre
1

Zajcsökkentés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kipterv Tervező Mérnöki Tanácsadó Kft.

  1089 Budapest, Elnök utca 1.

  Referenciamunkáink: Dunaújvárosi Papírgyár, Dunapack Csepeli Gyára, Siemens Székház, Budapesti Műszaki Egyetem, Duna Plaza Bevásárlóközpont, Ibis Hotel, Árkád Üzletház, Cora Bevásárlóközpont, Auchan Bevásárlóközpont, Pénzjegynyomda Rt., Aig Lincoln-Md üzleti Park.


  Részletek
 • 2. Lármafilter Kkt.

  1039 Budapest, Bercsényi u. 42.

  Zaj- és rezgésmérés; zaj- és rezgéscsökkentés, tervezés; klímatervezés és kivitelezés; számítógépes szoftver, hardver fejlesztés, szolgáltatás; számítástechnikai és nyelvoktatás.


  Részletek
 • 3. EnviroPlus Kft.

  1096 Budapest, Telepy u. 3. II/4.

  Környezeti zajvédelem, zajcsökkentés, zajtérképkészítés. Budapest és vonzáskörzete stratégiai zajtérképének elkészítése, intézkedési tervek elkészítése. Zajmérő műszerek, zajtérképező szoftverek forgalmazása.
  ISO: 9001 minösítéssel rendelkezik cégünk


  Részletek
 • 4. UNITON Környezetvédelmi és Szolgáltató Bt.

  1192 Budapest, Zoltán u. 14/4.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak