Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

világítástechnikai tervezés Budapest

kifejezésre
1

Világítástechnikai tervezés Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Huni-Lux Kft.

  1097 Budapest, Vaskapu u. 43-45.

  Elsősorban beltéri közületi világítótestek gyártásában és forgalmazásában vagyunk érdekeltek, de kínálatunk kiterjed a lakossági igényeket is kielégítő egyes lámpatest családokra és a kültéri világítótestek speciális csoportjára is.


  Részletek
 • 2. Marvil Bt.

  1028 Budapest, Attila utca 27.

  A Marvil Világítástechnikai és Kereskedelmi Bt. lámpatestek forgalmazásával, világítástechnikai tervezéssel és szaktanácsadással foglalkozik. Tevékenységünkkel, szolgáltatásainkkal és termékeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik új házat építenek, otthonukat felújítják és ehhez korszerű, minőségi lámpatestekre, összehangolt, megtervezett világításra van szükségük.


  Részletek
 • 3. Intercon Kft.

  1118 Budapest, Törökugrató u. 14.

  Társaságunk európai gyártók képviseletét látja el, igény szerint tervez és gyárt is lámpatesteket. Fénytechnikai tervezés, látványtervek készítése segíti partnereinket a választásban.


  Részletek
 • 4. Makett Kft

  1113 Budapest, Bartók Béla út 152/c


  Részletek
 • 5. La Belle Kft.

  1095 Budapest, Soroksári út 60.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak