Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

19 db találat

vezetői információs rendszer Budapest

kifejezésre
1 | 2

Vezetői információs rendszer Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Intersoft-Hungary Kft.

  1125 Budapest, Tusnádi u. 17/a.

  Cégünk a megrendelők elvárásait és problémáit ismerve törekszik a legmagasabb szintű informatikai szolgáltatásokat nyújtani.


  Részletek
 • 2. GENIUS Computer Kft.

  1048 Budapest, Pácoló utca 16.

  A Genius Computer Kft-t 1996. februárjában alapították. Elsődleges tevékenységi köre kiegészítő programok fejlesztése és számítógépes hálózatok üzemeltetése.


  Részletek
 • 3. aPLUS Consulting Kft.

  1143 Budapest, Hungária köz 1-5.

  Az aPlus Consulting Kft. a svéd fejlesztésű Movex integrált vállalatirányítási rendszer magyarországi kizárólagos képviselőjeként látja el a rendszer hazai bevezetésével és honosításával kapcsolatos tevékenységeket. Cégünk IBM üzleti partner. Komoly hazai referenciákkal rendelkezünk sikeres bevezetéseinknek köszönhetően, amit elsősorban a képzett, jól felkészült szakembergárdánk garantál.


  Részletek
 • 4. APP Könyvvezető Gazdasági és Pénzügyi Kft.

  1116 Budapest, Hengermalom út 1.

  Az APP Kft. - a REORG vállalatcsoport tagja - 1999-ben alakult 16 millió forint alaptőkével. Társaságunk eddigi tevékenysége során vállalkozások (Rt.-k, Kft.-k stb.) - köztük termékelőállító vállalkozás, pénzügyi vállalkozások, megszűnő (felszámolás-végelszámolás) vállalkozások - könyvvezetési-számviteli feladatait látta és látja el. Cégünk dolgozói valamennyien felsőfokú szakmai képzettséggel rendelkeznek.


  Részletek
 • 5. SAS Institute Kft.

  1122 Budapest, Határőr u. 36.

  A SAS Institute világelső a sikeres döntéshozatalt szolgáló információszolgáltatásban. Szoftverfejlesztés, információs rendszer építés, adatbázis építés.


  Részletek
 • 6. MÁV Informatika Kft.

  1012 Budapest, Krisztina krt. 37/a

  A MÁV Informatika Kft. a közlekedésinformatika területén nyújt széles körű szolgáltatásokat utasainak.


  Részletek
 • 7. ASW Systems Kft.

  1013 Budapest, Attila út 17.

  Cégünk informatikai és számítástechnikai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.


  Részletek
 • 8. SZKI Consulting Kft.

  1123 Budapest, Alkotás u. 39/c.

  A Management Planning and Control (MPC) intelligens e-business megoldások fejlesztésében és értékesítésében világpiac-vezető. A Comshare amerikai szoftverházat 1996 óta az SZKI Consulting Kft. kizárólagosan képviseli Magyarországon.Web- és kliens-szerver megoldásainkat az üzleti intelligencia hozzáadásával alakítjuk ki. Megközelítésünk középpontjában az üzleti folyamatok megértése, az üzleti modell középpontú megközelítése áll.


  Részletek
 • 9. Atos Orgin Kft.

  1119 Budapest, Fehérvári út 84/a.

  Az Atos Orgin globális informatikai és kommunikációtechnológiai szolgáltató cég, melynek tevékenységi körébe tartozik az informatikai szolgáltatások széles spektruma.


  Részletek
 • 10. MCS Kft.

  1138 Budapest, Babér u. 5.

  Az MCS Management & Controlling - Service Vezetési Tanácsadó Kft. 1994 óta meghatározó szereplője a magyar tanácsadó piacnak. Három üzletágunk vállalati stratégia és tervezés fejlesztésben, belső gazdálkodási rendszer kialakításában, informatikai menedzsment tanácsadásban, vezetői információs rendszerek bevezetésében, változásmendzsment tanácsadásban, szervezetfejlesztésben, vezetői kézségfejlesztésben, valamint vállalati kultúrafejlesztésben áll ügyfelei rendelkezésére....


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak