Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

vaskohászati termék Budapest

kifejezésre
1

Vaskohászati termék Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Marend Ker.és Szolg. Kft.

  1039 Budapest, Madzsar J. u. 13.

  Cégünk 1992 májusában alakult, családi vallalkozásként. Vaskohászati anyagok kis, és nagykereskedelmi forgalmazásának teljes termékválasztékát biztosítani tudjuk. Ma már telephellyel rendelkezünk az Óbuda vasútállomás területén, ahol magánszemélyek teljeskörű kiszolgálását is vállaljuk. Az anyag mozgatását autódaruval tudjuk megoldani, így vállaljuk tehervonatok ki-és berakodását. A szállítást saját tehergépjárművel tudjuk biztosítani az egész ország területén, megrendelőink részére rövid határídővel. Várju...


  Részletek
 • 2. Bozi Ferr Kft.

  1112 Budapest, Jégvirág u. 12.

  Energiahordozók nagykereskedelme Vas- és fémáruk nagykereskedelme Logisztikai szolgáltatás Kohászati termékek kereskedelme, raktározása.


  Részletek
 • 3. 4 H Kft.

  1112 Budapest, Bolygó utca 20.

  Cégünk elsősorban import fenyő fűrészáru nagykereskedelmével, valamint vaskohászati termékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 4. TOM-FERR ZRT.

  1211 Budapest, Acélcső utca 2-20.

  A Tom-Ferr Rt. Budapesten, a XXI. kerület, Csepel északi részén, a régi "Csepel Vas és Fémművek" területén helyezkedik el. A részvénytársaság kis- és nagykereskedelmi tevékenységet folytat a vaskohászati termékek területén.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak