Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

vasbeton födém Budapest

kifejezésre
1

Vasbeton födém Budapest keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Wienerberger Téglaipari Zrt.

  Wienerberger Téglaipari Zrt. - Vasbeton födém Budapest - Tudakozó.hu Wienerberger Téglaipari Zrt. - Vasbeton födém Budapest - Tudakozó.hu Wienerberger Téglaipari Zrt. - Vasbeton födém Budapest - Tudakozó.hu Wienerberger Téglaipari Zrt. - Vasbeton födém Budapest - Tudakozó.hu

  1119 Budapest, Bártfai u. 34.

  Magyarországon a fő üzletágat az 1990 óta forgalmazott, Porotherm Építési Rendszer márkanevű kerámia alapú falazóblokkok gyártása jelenti, mely a cég forgalmának 95%-át adja.
  Az égetett agyagból készült falazóelem a kezdetek óta a maradandóság, a hosszú távra tervezés és gondoskodás jelképe az otthonteremtésben. Ez a filozófia határozza meg az iparág világviszonylatban vezető cége, a Wienerberger-konszern tevékenységét is. Az Rt. 2006 óta zártkörű Részvénytársaságként működik Magyarországon. A Wienerberger...


  Részletek
 • 2. Fix Team Építő Kft.

  1116 Budapest, Hunyadi János u. 9. III.

  A Fix Team Építő Kft. közületek, befektető, beruházó cégek létesítményeinek kivitelezése, szerkezetépítése mellett nagy súlyt fektet a privátszféra igényeinek kielégítésére is. Cégünk széles referencialistája igazolja azt a tapasztalatot, amiért érdemes bennünket választani.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak